NIEUW SCHEREN
INSPIRATIE
HEREN EN DAMES
JONG EN OUD
Hier treft u informatie aan over Hairextension

Hair extensions

Wil u ook een mooie volle bos haar? Dan bent u op het goede adres.

Onze stylist is vakkundig opgeleid in het plaatsen en verwijderen van hair extensions. Wij zetten meerdere haar verlenging systemen. De hair extensions, de micro ring extensions en de haarmatten. Ideaal voor een verlenging of verdikking van uw haar.

De hair extensions zijn losse strengen en zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. De bonding hecht goed met uw eigen haar en deze word met een warmte tang bevestigt aan uw haar. Voor de inzet hebben we 2 methodes, de ronde of platte methode. De voorkeur gaat tegenwoordig voor de platte inzet vanwege dat de valling van het haar mooier is. De hair extensions blijven met de juiste verzorging 3 tot 4 maanden zitten. Daarna worden ze vakkundig verwijderd zonder uw eigen haar te beschadigen.

De micro ring extensions zijn losse strengen en zijn te bevestigingen met microringen. Deze kunnen meerdere malen worden hergebruikt. Er komt geen hitte aan te pas en geen lijmresten. Deze zijn daardoor minder schadelijk voor het haar. De micro ring extensions blijven met de juiste verzorging 2 tot 3 maanden zitten. Dan worden ze vakkundig verwijderd zonder uw eigen haar te beschadigen.

Haarmatten zijn heel veel haren aan een touwtje. Met de juiste verzorging kunt u de haar matten meerdere keren hergebruiken. Deze worden met microringen aan uw eigen haar bevestigd. In de micro ringen zit een klein siliconen laagje die het eigen haar beschermt. De haar matten kunnen 6-7 weken blijven zitten en daarna worden ze weer omhoog gezet.

Het haar waar wij mee werken is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit menselijk haar. De haren in de hair extension of haarmatten hebben het triple-A kenmerk. Dit resulteert in de mooiste en meest natuurlijke uitstraling. Het haar is remy gesorteerd en dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen. Het haar is ook double dragen gesorteerd en dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte heeft waardoor het mooi vol is. Er zijn veelzijdige kleur combinaties mogelijk. Het haar is in stijl, slag of krul.

De verzorging is heel belangrijk. Bij een goede verzorging met de juiste producten zult u lang plezier beleven aan uw hair extensions of uw haarmatten.

Wij werken nu ook met hair extension kwartaal abonnementen.

Dat houdt in dat de kosten in 3 maanden wordt verdeeld zonder rentekosten te betalen. Het eerste termijn betaalt u in de haarsalon en de overige 2 termijnen worden per maand afgeschreven van uw bankrekening. De prijzen zijn inclusief inzetten, knippen en stylen.

De hoeveelheid extensions of haarmatten hangt af van uw wensen. Voor een vrijblijvend en eerlijk advies kunt u een afspraak maken. De prijs hangt af van de lengte, hoeveelheid en het soort extension.

Voor meer informatie inzake de abonnementen kunt u contact opnemen met Brenda bij de haarsalon.

Voor reserveren klik hier

Haarsalon Bij Onz

Prins Willemstraat 30
2584 HV Den Haag

070 355 5959

info@haarsalon-bij-onz.nl