NIEUW SCHEREN
INSPIRATIE
HEREN EN DAMES
JONG EN OUD
Onze producten

Wij gebruiken uitsluitend producten van topkwaliteit


Olaplex

1 ingrediënt verandert alles

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend!Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten die binnenkort gepubliceerd zullen worden. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Chemische of thermische behandelingen beschadigen het haar. Deze schade uit zich vaak in zwakker/futlozer worden van het haar, het snel teruglopen van de kleur, gespleten punten en droog haar tot zelfs het afbreken van haar in het ernstigste geval.

Schade aan het haar ontstaat doordat in het haar de zwavelbruggen worden verbroken om de kleur of vormverandering te kunnen laten ontstaan. Eigenlijk zouden deze zwavelbruggen nadat de behandeling is afgerond weer met elkaar verbonden moeten worden. Helaas gebeurt dit niet altijd en zo ontstaat de schade.

Olaplex is de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen wel weer met elkaar. Olaplex brengt het haar daardoor in 1 behandeling weer terug naar de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex word gebruikt bij: ontkleuringen, balayages, hightlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, voor keratinebehandelingen en als aparte behanding bij extreem beschadigd haar.

Olaplex mini-treatment 6,95

Olaplex bij kleuring/blondeer 15,00

Olaplex bij extra 3,75ml 5,00

Olaplex herstelbehandeling 29,95

Olaplex herstelbehandeling + Olaplex thuisgebruik (7 behandelingen) 55,00

Olaplex thuis gebruik nr 3 29,90 (7 behandelingen, 1x week)

Kis
KIS is een merk dat werkt van binnenuit.

Bij de ontwikkeling van KIS is maar één doel voor ogen gehouden: maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende cosmetica. En voor een minimale prijs. KIS is onderverdeeld in vier lijen: verzorging, styling, kleuring en omvorming. KIS producten hebben een ongekende kracht: het Keratin Infusion System (kortweg KIS). Deze formule herstelt de balans van het haar tijdens het verzorgen, stylen, kleuren of omvormen van het haar. Alle KIS producten - van de shampoo tot de haarverf zijn hier mee verrijkt.

Orofluido

Orofluido, een kostbare “gouden vloeistof”, doet denken aan schoonheidsrituelen voor het haar in de eeuwenoude tradities uit Egypte en Marokko.

Haarverzorging verrijkt met een sublieme cocktail van natuurlijke oliën, die snel door het haar wordt opgenomen.Producten met een bedwelmende geur voor opmerkelijk zacht, luchtig en glanzend haar.
Superli
De Echte Kapper gel is een geweldige haargel die niet pluist! Deze haargel zorgt ervoor dat het kapsel de hele dag in model blijft.
Koffie staat bij ONZ voor u klaar

 

 

Voor reserveren klik hier

Haarsalon Bij Onz

Prins Willemstraat 30
2584 HV Den Haag

070 355 5959

info@haarsalon-bij-onz.nl